Lácteas San Vicente

Formaggio stagionato al tartufo Conde Duque Ibérico, pre-affettato

250 gr
Gluten Free

 7,80

€ 29,40 / kg VAT included

Quantity: Max 3

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Milk

Milk type

Sheep + Cow + Goat

Weight

250 gr

250 gr

Milk Treatment

Raw

Texture

Firm

Aging

Cured
(Curado)

Flavour

Truffle flavored

extra information

ADDITIONAL CHARACTERISTICS:

  • Paste: Pressed
  • Rind: Herringbone / Wax
  • Maturity: 4 months
  • Drinks pairing

    Drinks Pairing Suggestions:

  • Light red: Pinot Noir
  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Tempranillo
  • Full-bodied red: Rioja Reserva
  • Light white: Verdejo
  • Cava
  • Castille-Leon

    Questo formaggio iberico stagionato al tartufo di latte crudo misto (mucca, pecora e capra) di alta qualità è una vera prelibatezza con il tartufo che aggiunge sapore e aroma unici. Maturazione quattro mesi. Olio al tartufo.

    Questo formaggio iberico stagionato al tartufo di latte crudo misto (mucca, pecora e capra) di alta qualità è una vera prelibatezza con il tartufo che aggiunge sapore e aroma unici. Maturazione quattro mesi. Olio al tartufo.

    Latte vaccino crudo (min. 25%), latte ovino (min. 25%) e caprino (min. 25%), sale, fermenti lattici, caglio, olio extravergine di oliva aromatizzato al tartufo Tuber melanosporum, stabilizzante: cloruro di calcio e conservante: lisozima (derivato dell'uovo). Crosta non commestibile (conservanti: E-202, E-235).

    Origine del latte: Spagna

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1,892 Kj
    Energy value (Kcal)
    456 Kcal
    Fats
    37,8 g
    Saturated fats
    26,8 g
    Carbohydrates
    1,8 g
    Sugars
    Less than 0,5 g
    Proteins
    27,2 g
    Salt
    2,73 g

    Conservare in frigorifero a 4-8ºC. L'ideale è conservarlo in un foglio di alluminio o in una pellicola (solo la superficie tagliata, poiché il resto deve avere “aria per respirare”). Per goderne appieno il sapore, la consistenza e l'odore, è meglio togliere il formaggio dal frigorifero un po' prima di servirlo, in modo che raggiunga una temperatura di circa 18ºC.

    COD: SK03000000001

    Produttore: Lácteas San Vicente, SL

    Recensioni

    Ancora non ci sono recensioni.

    Solamente clienti che hanno effettuato l'accesso ed hanno acquistato questo prodotto possono lasciare una recensione.