Solamente clienti che hanno effettuato l'accesso ed hanno acquistato questo prodotto possono lasciare una recensione.
Formaggio vaccino a pasta molle artigianale di Montreix, della Catalogna, miniforma
€ 16,29
Usually ships within 24 hours
Cold chain product
Requires express shipping all year round.
Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.
Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.
Milk
Cow
Weight
300 gr
Milk Treatment
Raw
Texture
Semi-Soft
Aging
Semi-cured
(semicurado)
Flavour
Mild
ADDITIONAL CHARACTERISTICS:
Drinks Pairing Suggestions:
Formaggio a latte crudo vaccino del caseificio Reixagó di Olost de Lluçanès (Barcellona), Catalogna.
Formaggio a pasta molle, a coagulazione mista, con crosta di muffa bianca. Consistenza cremosa, dal sapore dolce e delicato all'inizio, che si intensifica con l'aggiunta di una punta di amaro con la stagionatura. Con la caratteristica potenza aromatica della fattoria. Ha una forma piatta.
Formaggio a latte crudo vaccino del caseificio Reixagó di Olost de Lluçanès (Barcellona), Catalogna.
Formaggio a pasta molle, a coagulazione mista, con crosta di muffa bianca. Consistenza cremosa, dal sapore dolce e delicato all'inizio, che si intensifica con l'aggiunta di una punta di amaro con la stagionatura. Con la caratteristica potenza aromatica della fattoria. Ha una forma piatta.
Latte vaccino crudo, fermenti lattici, caglio animale e sale.
Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):
Conservare preferibilmente in frigorifero tra 4º e 8º C.
Consumo del formaggio a temperatura ambiente. Togliere dal frigorifero un'ora prima di mangiare.
Produttore: Reixagó (Majó Grau Agrícola, SLU)
Formaggio vaccino a pasta molle artigianale di Montreix, della Catalogna, miniforma
€ 16,29
Usually ships within 24 hours
Cold chain product
Requires express shipping all year round.
Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.
Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.
Looking for something else?
Tell us which product from Spain you miss and we'll send it to you within 7 days (usually).
Tell UsPer fornire le migliori esperienze, utilizziamo tecnologie come i cookie per memorizzare e/o accedere alle informazioni del dispositivo. Il consenso a queste tecnologie ci consentirà di elaborare dati quali il comportamento di navigazione o gli ID univoci su questo sito. Il mancato consenso o la revoca del consenso possono influire negativamente su alcune caratteristiche e funzioni.
Recensioni
Ancora non ci sono recensioni.