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Prosciutto Serrano (prosciutto) Gran Reserva (ETG), intagliato a mano, di Salamanca
€ 4,85
race


Serrano
(white pig)
Weight


80 gr
BODY PART


Jamón
(back leg)
PIG DIET


Cebo de Granja
(farm feed)
FLAVOUR
Tasty
MATURING
15 - 36 months


Appellation of Origin (DOP / IGP):
Jamón Serrano (Traditional Speciality Guaranteed)


AWARDS:
International Taste Institute award: 2018 Superior Taste - 2 Stars - Chefs & Sommeliers


Drinks Pairing Suggestions:


80 gr di prosciutto Serrano (jamón) Gran Reserva Boadas 1880, intagliato a mano con 18 mesi di stagionatura, da Salamanca, in confezione protetta da atmosfera.
Questo prodotto è accreditato con Specialità Tradizionale Garantita ( ETG).
Ha vinto il premio Superior Taste dell'International Taste Institute (Bruxelles) nel 2018 con 2 stelle nella categoria Chefs & Categoria sommelier.
80 gr di prosciutto Serrano (jamón) Gran Reserva Boadas 1880, intagliato a mano con 18 mesi di stagionatura, da Salamanca, in confezione protetta da atmosfera.
Questo prodotto è accreditato con Specialità Tradizionale Garantita ( ETG).
Ha vinto il premio Superior Taste dell'International Taste Institute (Bruxelles) nel 2018 con 2 stelle nella categoria Chefs & Categoria sommelier.
Prosciutto di maiale - jamón - (100 gr di prosciutto serrano prodotto da 145 gr di carne), sale, zucchero, conservanti (nitrato di potassio, nitrito di sodio) e antiossidanti (acido ascorbico).
Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):
Until the vacuum sealed package is opened, we advice to keep it in the fridge as it will be preserved longer at constant temperature; but if you plan to consume it shortly, you could keep it outside the fridge without problem.
Once the package is opened and partially consumed, we advise you to keep it in the fridge, inside a tupperware or any other recipient with no direct contact with the air, as it won't be overdried. You can also keep it in the sachet in which you received it, properly closed to avoid over-drying it.
Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.
Produttore: Boadas 1880, SA
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