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Jamón (prosciutto) de cebo Ibérico 50%, pezzo centrale disossato
€ 177,50
race


Ibérico 50%
Weight


2.5 kg
BODY PART


Jamón
(back leg)
PIG DIET


Cebo de Granja
(farm feed)
FLAVOUR
Tasty
MATURING
More than 24 months


LABEL OF QUALITY:
White


Drinks Pairing Suggestions:


Circa. Jamón de Cebo Ibérico (50%) ibérico Sierra Azuaga´s Jamón (50%), pezzo centrale disossato, della città di Zuera (Saragozza), Aragona, in confezione sottovuoto.
Gratuito consegna.
Dal pezzo nobile di un prosciutto di razza iberica di Cebo al 50%. Disossato e lucidato per un migliore utilizzo e manipolazione, evitando sprechi di prodotto.
Circa. Jamón de Cebo Ibérico (50%) ibérico Sierra Azuaga´s Jamón (50%), pezzo centrale disossato, della città di Zuera (Saragozza), Aragona, in confezione sottovuoto.
Gratuito consegna.
Dal pezzo nobile di un prosciutto di razza iberica di Cebo al 50%. Disossato e lucidato per un migliore utilizzo e manipolazione, evitando sprechi di prodotto.
Prosciutto di maiale iberico, sale, zucchero e conservanti (E-252 e E-250).
Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):
Until the vacuum sealed package is opened, it is best to store it in the fridge. If you decide keeping it outside the fridge, keep it somewhere with a constant temperature and away from direct sunlight. Check the pack doesn't lose its vacuum. If it happened, it has to be consumed as soon as possible.
Once the package is opened and partially consumed, ideally should be kept it in the fridge. We advice keeping it in a tupper or wrapping it with plastic film for its preservation and avoiding overdry it.
Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.
Produttore: Campodulce Curados SA
Recensioni
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