Crisol

Sobrasada di Maiorca, tradizionale IGP, terrina

150 gr
Gluten Free Lactose-Free No Preservatives

 3,55

€ 24,33 / kg VAT included

Quantity: Max 3

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Type

Sobrasada

VARIETY

Traditional

RACE

Duroc / White pig

Duroc / White pig

WEIGHT

150 gr

150 gr

BODY PART

duck

PRODUCER

Crisol

Appellation of Origin (DOP / IGP):

Sobrasada de Mallorca

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Rioja Crianza
  • Full-bodied red: Shiraz (Syrah)
  • Full-bodied red: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Food Pairing Suggestions

    Food Pairing Suggestions:

  • Toast, bread
  • Balearic

    150 gr tarrine della tradizionale Sobrasada di Maiorca, IGP.

    La Sobrasada di Maiorca è una salsiccia tipica di Maiorca e delle Isole Baleari e molto consumata in Spagna, con una lunga tradizione. Si ottiene dalla carne suina e la sua preparazione e stagionatura serve per consentire alla carne di essere disponibile per lungo tempo. La sobrasada è fatta con carne e pancetta di maiale e condita con sale, paprika e spezie, senza coloranti artificiali.

    150 gr tarrine della tradizionale Sobrasada di Maiorca, IGP.

    La Sobrasada di Maiorca è una salsiccia tipica di Maiorca e delle Isole Baleari e molto consumata in Spagna, con una lunga tradizione. Si ottiene dalla carne suina e la sua preparazione e stagionatura serve per consentire alla carne di essere disponibile per lungo tempo. La sobrasada è fatta con carne e pancetta di maiale e condita con sale, paprika e spezie, senza coloranti artificiali.

    Maiale fresco, pancetta fresca di maiale con antiossidanti BHT e BHA, paprika, sale, destrosio e pepe nero.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    2608 Kj
    Energy value (Kcal)
    633 Kcal
    Fats
    65 g
    Saturated fats
    28 g
    Carbohydrates
    Less than 0,5 g
    Sugars
    Less than 0,5 g
    Proteins
    8,5 g
    Salt
    2 g

    Conservare in frigorifero, idealmente, tra 0º e 7º C.

    Aprire e lasciare 10 minuti a temperatura ambiente prima del consumo. Una volta aperto consumare entro 7 giorni.

    COD: SK02000000143

    Produttore: Embutidos de Mallorca, SL

    Recensioni

    Ancora non ci sono recensioni.

    Solamente clienti che hanno effettuato l'accesso ed hanno acquistato questo prodotto possono lasciare una recensione.