Mas Rovira

Formaggio artigianale di capra alle erbe provenzali alle erbe, miniforma

350 gr
Gluten Free

 12,85

€ 36,71 / kg VAT included

Out of stock - Availability not yet known

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Milk

Milk type

Goat

Weight

350 gr

350 gr

Milk Treatment

Pasteurised

Texture

Semi-Soft

Aging

Tender
(tierno)

Flavour

Flavored-added

extra information

ADDITIONAL CHARACTERISTICS:

  • Paste: Semi-soft
  • Rind: With aromatic herbs seasoning
  • Maturity: 20 -30 days
  • Drinks pairing

    Drinks Pairing Suggestions:

  • Light red: Pinot Noir
  • Light white: Albariño (Albarinho)
  • Light white: Sauvignon Blanc
  • Light white: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Catalonia-Barcelona

    Il formaggio di capra Mas Rovira ricoperto alle erbe aromatiche di Provenza è un formaggio di latte caprino pastorizzato a pasta molle con coagulazione enzimatica.

    Questo formaggio stagiona per un mese nelle cantine del caseificio situato a Sora, Osona, Barcellona. La pasta è di colore bianco avorio, di pasta fine e pasta densa, compatta, omogenea.

    Ha un gradevole sapore lattico all'inizio, non eccessivamente caprino. È cremoso e dolce man mano che matura. L'odore è lattico ed erbaceo aromatico con intensità variabile a seconda del grado di maturazione, profumo di bosco.

    Il formaggio di capra Mas Rovira ricoperto alle erbe aromatiche di Provenza è un formaggio di latte caprino pastorizzato a pasta molle con coagulazione enzimatica.

    Questo formaggio stagiona per un mese nelle cantine del caseificio situato a Sora, Osona, Barcellona. La pasta è di colore bianco avorio, di pasta fine e pasta densa, compatta, omogenea.

    Ha un gradevole sapore lattico all'inizio, non eccessivamente caprino. È cremoso e dolce man mano che matura. L'odore è lattico ed erbaceo aromatico con intensità variabile a seconda del grado di maturazione, profumo di bosco.

    Latte caprino pastorizzato, fermenti lattici, caglio, sale ed erbe aromatiche di Provenza.

    VN: 55,59%, MG/ES: 24,05%

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1489 Kj
    Energy value (Kcal)
    354,83 Kcal
    Fats
    30 g
    Saturated fats
    20 g
    Carbohydrates
    3,3 g
    Sugars
    Less than 0,5 g
    Proteins
    19 g
    Salt
    1,2 g

    Idealmente conservare in frigorifero tra 2º e 6º C.

    Si consiglia il consumo a temperatura ambiente.

    COD: SK03000000197

    Produttore: Formatgeria Mas Rovira SCP

    Recensioni

    Ancora non ci sono recensioni.

    Solamente clienti che hanno effettuato l'accesso ed hanno acquistato questo prodotto possono lasciare una recensione.