Blázquez

Prosciutto Pata Negra 100% di Ghianda, tagliato a mano (Prosciutto) Etichetta Nera “Admiracion” – di Guijuelo, Salamanca

100 gr
Gluten Free Lactose-Free No Preservatives

 19,85

€ 198,50 / kg VAT included

Format:
Quantity: Max 2

Usually ships within 24 hours

Ham Quality icon

Learn the basics concepts to understand the different colour labels, appellation of origin, and types of quality of Ibérico and Serrano ham (jamón) and shoulder ham (paleta).

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

race

iberico 100

Ibérico 100%
(pata negra)

Weight

100 gr

100 gr

BODY PART

Jamón (back leg)

Jamón
(back leg)

PIG DIET

Bellota (acorn)

Bellota
(acorn)

FLAVOUR

Intense

MATURING

More than 36 months

Black  (Pata Negra)

LABEL OF QUALITY:

Black (Pata Negra)


Awards

AWARDS:

Best acorn-fed Ibérico ham 2020 - First Finalist

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Tempranillo
  • Medium red: Rioja crianza
  • Cava Brut
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Fortified wine: Sherry Fino
  • Light Body Beer: Lager, Pilsener & Blonde Ale
  • Castille-Salamanca

    Il prosciutto di maiale iberico di ghianda (jamón) Admiración di Blázquez proviene da una delicata selezione dei suoi esemplari allevati in libertà nei migliori prati con pascoli e ghiande della montanera di Guijuelo, Salamanca.

    Prosciutto da suini allevati all'aperto. Pezzi selezionati per la loro unicità. Stagionato negli essiccatoi Blázquez secondo l'esperienza dei loro metodi tradizionalmente artigianali, con 36 mesi di stagionatura.

    Una volta terminato il periodo di stagionatura ottimale stimato per ciascun prodotto, Blázquez affetta il prodotto a mano e lo confeziona sottovuoto per raggiungere il consumatore in modo più diretto e semplice.

    Il prosciutto di maiale iberico di ghianda (jamón) Admiración di Blázquez proviene da una delicata selezione dei suoi esemplari allevati in libertà nei migliori prati con pascoli e ghiande della montanera di Guijuelo, Salamanca.

    Prosciutto da suini allevati all'aperto. Pezzi selezionati per la loro unicità. Stagionato negli essiccatoi Blázquez secondo l'esperienza dei loro metodi tradizionalmente artigianali, con 36 mesi di stagionatura.

    Una volta terminato il periodo di stagionatura ottimale stimato per ciascun prodotto, Blázquez affetta il prodotto a mano e lo confeziona sottovuoto per raggiungere il consumatore in modo più diretto e semplice.

    Prosciutto di maiale iberico 50% razza iberica e sale.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1480 Kj
    Energy value (Kcal)
    356 Kcal
    Fats
    25,2 g
    Saturated fats
    8 g
    Carbohydrates
    Less than 0,5 g
    Sugars
    Less than 0,5 g
    Proteins
    32,2 g
    Salt
    4,5 g

    Until the vacuum sealed package is opened, we advice to keep it in the fridge as it will be preserved longer at constant temperature; but if you plan to consume it shortly, you could keep it outside the fridge without problem.

    Once the package is opened and partially consumed, we advise you to keep it in the fridge, inside a tupperware or any other recipient with no direct contact with the air, as it won't be overdried. You can also keep it in the sachet in which you received it, properly closed to avoid over-drying it.

    Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.

    COD: SK01000000049

    Produttore: Prosciutti Iberici Blazquez, SL

    Recensioni

    Ancora non ci sono recensioni.

    Solamente clienti che hanno effettuato l'accesso ed hanno acquistato questo prodotto possono lasciare una recensione.