Mayoral (La Pirenaica)

Prosciutto Serrano Riserva ETG, mezza sezione centrale disossata, di Huesca, Aragona

2,3 kg - 2,8 kg

 58,95

€ 20,66 / kg VAT included

Quantity: Max 1

Usually ships within 24 hours

Ham Quality icon

Learn the basics concepts to understand the different colour labels, appellation of origin, and types of quality of Ibérico and Serrano ham (jamón) and shoulder ham (paleta).

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Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

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race

Serano

Serrano
(white pig)

Weight

2,3 kg - 2,8 kg

2,3 kg - 2,8 kg

BODY PART

Jamón (back leg)

Jamón
(back leg)

PIG DIET

Cebo de Granja - farm feed

Cebo de Granja
(farm feed)

FLAVOUR

Intense

MATURING

Minimum 12 months

Jamón Serrano (Traditional Speciality Guaranteed)

Appellation of Origin (DOP / IGP):

Jamón Serrano (Traditional Speciality Guaranteed)

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Tempranillo
  • Medium red: Rioja crianza
  • Cava Brut
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Fortified wine: Sherry Fino
  • Light Body Beer: Lager, Pilsener & Blonde Ale
  • Aragon-Huesca

    Circa. 2,3 kg - 2,8 kg di Prosciutto Serrano Mayoral (La Pirenaica) Reserva mezza sezione centrale di coscia di jamón, in confezione sottovuoto.

    La metà sezione centrale dei prosciutti è realizzata con prosciutti secondo la tradizione e gli standard della Specialità Tradizionale Garantita (ETG). Il periodo minimo di stagionatura è di 12 mesi. Una volta che il prosciutto è pronto da mangiare, le sue ossa vengono rimosse a mano e i pezzi vengono modellati. Sapore intenso, gradevole ed equilibrato, con il giusto apporto di grassi.

    Mayoral: Con sede a Somontano de Barbastro, Huesca, è stata fondata ai piedi dei Pirenei nel 1950 per produrre prodotti a base di carne di maiale. Da allora continuano il lavoro iniziato tre generazioni fa, conservando le antiche ricette ed i segreti del processo di produzione e stagionatura di questi prodotti tradizionali. Questa produzione artigianale è completata da una meticolosa selezione delle materie prime, nonché dall'inserimento di nuove tecnologie e certificati di qualità.

    Circa. 2,3 kg - 2,8 kg di Prosciutto Serrano Mayoral (La Pirenaica) Reserva mezza sezione centrale di coscia di jamón, in confezione sottovuoto.

    La metà sezione centrale dei prosciutti è realizzata con prosciutti secondo la tradizione e gli standard della Specialità Tradizionale Garantita (ETG). Il periodo minimo di stagionatura è di 12 mesi. Una volta che il prosciutto è pronto da mangiare, le sue ossa vengono rimosse a mano e i pezzi vengono modellati. Sapore intenso, gradevole ed equilibrato, con il giusto apporto di grassi.

    Mayoral: Con sede a Somontano de Barbastro, Huesca, è stata fondata ai piedi dei Pirenei nel 1950 per produrre prodotti a base di carne di maiale. Da allora continuano il lavoro iniziato tre generazioni fa, conservando le antiche ricette ed i segreti del processo di produzione e stagionatura di questi prodotti tradizionali. Questa produzione artigianale è completata da una meticolosa selezione delle materie prime, nonché dall'inserimento di nuove tecnologie e certificati di qualità.

    Prosciutto di maiale, sale, conservanti (E-250, E-252), antiossidante (E-301).

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    806,9 Kj
    Energy value (Kcal)
    191,2 Kcal
    Fats
    4,7 g
    Saturated fats
    1,8 g
    Carbohydrates
    Less than 0,5 g
    Sugars
    Less than 0,5 g
    Proteins
    37,3 g
    Salt
    5,4 g

    Until the vacuum sealed package is opened, it is best to store it in the fridge. If you decide keeping it outside the fridge, keep it somewhere with a constant temperature and away from direct sunlight. Check the pack doesn't lose its vacuum. If it happened, it has to be consumed as soon as possible.

    Once the package is opened and partially consumed, ideally should be kept it in the fridge. We advice keeping it in a tupper or wrapping it with plastic film for its preservation and avoiding overdry it.

    Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.

    COD: SK01000000036

    Produttore: Prosciutto Pirenei, SA

    Recensioni

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