Joselito

Prosciutto Pata Negra 100% Pata Negra, Etichetta Nera, Guijuelo, Salamanca

70 g
100% Natural No Preservatives Lactose-Free Gluten-free

 21,75

€ 310,71 / kg VAT included

Format:
Quantity: Max 6

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Learn the basics concepts to understand the different colour labels, appellation of origin, and types of quality of Ibérico and Serrano ham (jamón) and shoulder ham (paleta).

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Cold chain product
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Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

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race

iberico 100

Ibérico 100%
(pata negra)

Weight

70 gr

70 gr

BODY PART

Jamón (back leg)

Jamón
(back leg)

PIG DIET

Bellota (acorn)

Bellota
(acorn)

FLAVOUR

Smooth

MATURING

Over 48 months

Black  (Pata Negra)

LABEL OF QUALITY:

Black (Pata Negra)


Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Tempranillo
  • Medium red: Rioja crianza
  • Cava Brut
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Fortified wine: Sherry Fino
  • Light Body Beer: Lager, Pilsener & Blonde Ale
  • Castille-Salamanca

    70 g di prosciutto Joselito Gran Reserva (jamón), etichetta nera - Pata Negra, in confezione sottovuoto. Di Guijuelo, Salamanca.

    È considerato il miglior prosciutto del mondo. I prosciutti Joselito provengono da suini iberici al 100% (pata negra). Il maiale è stato nutrito principalmente con ghiande e pascoli naturali.

    I prosciutti Joselito hanno sapore e caratteristiche uniche. Il suo sapore è morbido, delicato e dolce, leggermente dolce all'attacco, sorprende per l'untuosità del suo grasso che si scioglie in modo sublime al palato. La sua caña è lunga e stilizzata e la carne è brillante, di colore tra il rosso e il viola. Il suo grasso è untuoso che si scioglie al palato, aromatico e fluido, intenso e dal sapore lungo. La sua percentuale di grasso è più alta rispetto agli altri prosciutti, uno dei motivi per cui è così buono e ha un sapore così intenso. Un prosciutto incomparabile!

    70 g di prosciutto Joselito Gran Reserva (jamón), etichetta nera - Pata Negra, in confezione sottovuoto. Di Guijuelo, Salamanca.

    È considerato il miglior prosciutto del mondo. I prosciutti Joselito provengono da suini iberici al 100% (pata negra). Il maiale è stato nutrito principalmente con ghiande e pascoli naturali.

    I prosciutti Joselito hanno sapore e caratteristiche uniche. Il suo sapore è morbido, delicato e dolce, leggermente dolce all'attacco, sorprende per l'untuosità del suo grasso che si scioglie in modo sublime al palato. La sua caña è lunga e stilizzata e la carne è brillante, di colore tra il rosso e il viola. Il suo grasso è untuoso che si scioglie al palato, aromatico e fluido, intenso e dal sapore lungo. La sua percentuale di grasso è più alta rispetto agli altri prosciutti, uno dei motivi per cui è così buono e ha un sapore così intenso. Un prosciutto incomparabile!

    Prosciutto di maiale iberico e sale marino.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1476 Kj
    Energy value (Kcal)
    355 Kcal
    Fats
    26,3 g
    Saturated fats
    8,1 g
    Carbohydrates
    0 g
    Sugars
    0 g
    Proteins
    29,6 g
    Salt
    3,7 g

    Until the vacuum sealed package is opened, we advice to keep it in the fridge as it will be preserved longer at constant temperature; but if you plan to consume it shortly, you could keep it outside the fridge without problem.

    Once the package is opened and partially consumed, we advise you to keep it in the fridge, inside a tupperware or any other recipient with no direct contact with the air, as it won't be overdried. You can also keep it in the sachet in which you received it, properly closed to avoid over-drying it.

    Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.

    COD: SK01000000015

    Produttore: Carnicas Joselito SL

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