Quesos Flor Valsequillo

Formaggio di capra semistagionato Queso Canario ricoperto di paprika, mini forma

1 kg

 24,07

€ 24,07 / kg VAT included

Format:
Quantity: Max 2

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Milk

Milk type

Goat

Weight

1 kg

1 kg

Milk Treatment

Pasteurised

Texture

Firm

Aging

Semi-cured
(semicurado)

Flavour

Flavored-added

awards

AWARDS:

  • 2019-20: Silver
  • 2014: Bronze
  • 2009: Bronze
  • extra information

    ADDITIONAL CHARACTERISTICS:

  • Paste: Pressed
  • Rind: With red paprika seasoning
  • Maturity: Between 1 and 4 months
  • Drinks pairing

    Drinks Pairing Suggestions:

  • Light red: Pinot Noir
  • Light white: Albariño (Albarinho)
  • Light white: Sauvignon Blanc
  • Light white: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Canary-Palmas

    Formaggio prodotto con latte di razza caprina autoctona delle isole di Gran Canaria, che produce un latte di eccezionale qualità. Ricoperto di paprika che gli conferisce un sapore caratteristico.

    Colore esterno: rosso patinato paprika. Colore interno: bianco avorio. Sapore e odore: leggermente acido, lattico debole. Aspetto al taglio: compatto, chiuso, con qualche occhio piccolo, uniformemente distribuito. Consistenza: ruvidità media, leggermente umida e debole elasticità.

    Formaggio prodotto con latte di razza caprina autoctona delle isole di Gran Canaria, che produce un latte di eccezionale qualità. Ricoperto di paprika che gli conferisce un sapore caratteristico.

    Colore esterno: rosso patinato paprika. Colore interno: bianco avorio. Sapore e odore: leggermente acido, lattico debole. Aspetto al taglio: compatto, chiuso, con qualche occhio piccolo, uniformemente distribuito. Consistenza: ruvidità media, leggermente umida e debole elasticità.

    Latte caprino intero pastorizzato, cloruro di calcio, sale, caglio e fermenti lattici. Trattamento crosta: paprika.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1515 Kj
    Energy value (Kcal)
    365 Kcal
    Fats
    29 g
    Saturated fats
    20 g
    Carbohydrates
    2 g
    Sugars
    0,5 g
    Proteins
    24 g
    Salt
    1,7 g

    Conservare idealmente in frigorifero tra 1º e 6º C.

    Togliere dal frigorifero e attendere 15 minuti prima del consumo per apprezzarne il sapore.

    COD: SK03000000146

    Produttore: SAT Quesos Flor Valsequillo

    Recensioni

    Ancora non ci sono recensioni.

    Solamente clienti che hanno effettuato l'accesso ed hanno acquistato questo prodotto possono lasciare una recensione.